Особено ако имате малка баня и ако изберете керамика в

...
 Особено ако имате малка баня и ако изберете керамика в
Коментари Харесай

Гланцова керамика или матова керамика?

 Особено в случай че имате дребна баня и в случай че изберете керамика в верния цвят и модел, можете да извършите пространството да наподобява по-просторно, в сравнение с е, и да имате непрекъснато светла баня. Единственото, което ви остава е да изберете e да я употребявате като стенна или като керамика за подово покритие. Не забравяйте, че керамика, която ще бъде употребена в пастелни и светли тонове, ще добави доста друга атмосфера към вашата баня.

Въпреки че гланцовата керамика ще наподобява доста по-показно от матовата версия, тя може да не е добър избор за пода в банята. Фактът, че определената от вас керамика е лъскава керамика, може да докара до по-трудна за разчистване и по-малко издръжлива. Абразивните почистващи материали, които постоянно използваме в баните, също могат да унищожат този искра с течение на времето. Въпреки това, матовата керамика, която е доста подобаваща за потребление в банята, се почиства по-лесно и устоя по-дълго. Непременно би трябвало да разгледате керамиката, която обмисляте за украса на баня, да овладеете техническите й елементи, яркостта и непрозрачността, несъмнено, са напълно по ваш усет и не трябва да се не помни, че гланцовата керамика ще направи банята по-ефектна.

Използвайте разнообразни плочки за стени и подове

Гланцовата керамика, която ще употребявате на стените си, ще направи банята ви да наподобява по-показна и по-просторна. Въпреки това, тези лъскави керамични произведения стават хлъзгави, когато влязат в контакт с течност заради покритието си. Като е стенно покритие това не е проблем, само че може да бъде рисково, когато се употребява като подово покритие. Поради тази причина би трябвало да предпочетете матовата керамика, която може да обезпечи по-лесно захващане върху подовото покритие. След като изберете матовата керамика, която ще употребявате като подово покритие, можете да извършите под в банята си за съвсем цялостен живот, изключително в случай че е и с вярното качество на полагане.

Въпреки че керамиката е устойчив материал, тя в последна сметка може да се деформира и счупи, изключително когато подовата керамика бъде случайно ударена, като всеки тип покритие. Това, което би трябвало да извършите, е да закупите спомагателен пакет от керамичния модел, който ще употребявате изключително като подово покритие. По този метод няма да развалите приключения облик на вашата баня, а когато има счупена керамика, ще можете да я замените с нова.

Източник: https://www.sinoptik.bg/news/cvetove-v-moderen-interioren-dizajn-na-bania-8993

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР